Κλήρωση Προγραμμάτων για το STARGYM CONTEST 2015

Αύριο Κυριακή 10 Μαϊου 2015 και ώρα 10:00 με 12:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των προγραμματων για την δημιουργία τω ομίλων του STARGYM CONTEST  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης στην οδό Πλαστήρα 1.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν, κατά σειρά δήλωσης συμμετοχής, είναι οι παρακάτω:

Γ.Ο.Π.Φ. Η ΑΡΜΟΝΙΑ, ΔΑΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ.Ν.Φ., HOBO ILLUSIONERZ, ΘΟΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΝΟΗ, Γ.Σ. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ, Ο.Γ.ΗΡ.Α., Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΑΣ, OLYMPIA HIHGWAY, ΣΦΙΓΓΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΧΙΛΛΕΑΣ" ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΣ Γ.Σ. ΑΛΙΜΟΥ, CREATIVE DANCING TEAM "EKTOS EDRAS", ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Φ.Ο.Μ. "ΚΟΤΙΝΟΣ".

Οι όμιλοι θα είναι δύο και οι προκριματικοί θα γίνουν απόγευμα και βράδυ ΤΡΙΤΗΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ και ο τελικός την ΤΕΤΑΡΤΗ το βράδυ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την ακριβή ώρα έναρξης των ομίλων και όλοκληρου του προγράμματος.

Σας ευχαριστώ Γιώργος Τασίκας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης για το 2015 το STARGYM FESTIVAL & CONTEST θα συγκεντρώσει τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μεταμόρφωσης . Χρειαζόμαστε γάλα εβαπορέ, δημητριακά, ελαιόλαδο, παπούτσια- κυρίως παιδικά και ρούχα. Ζούμε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον, αλλά πολλές φορές δεν γνωρίζουμε τις ανάγκες των διπλανών μας. Όλοι μαζί, ώστε κανείς να μην νιώθει μόνος.

πληροφορίες πρόσβασης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης πληκτρολογείστε την διεύθυνση στο χάρτη:http://www.ploigos.gr/?sessionid=decc8ba338b3dac3f87d402fc37cb12b


.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – FIG
http://www.fig-gymnastics.com/

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – UEG
http://www.ueg.org/

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
http://www.sportsnet.gr/

ΕΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
http://www.gymnastics.gr/

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ:

(+30) 6972 912 130 Μπακογιάννης Δημήτρης Ταμίας

(+30) 6932 643 070 Γιώργος Γκιργκέτσος

Fax: (+30) 210 2847 388

Email: info@kotinosmetamorfosis.gr

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Back to top