Πρόσκληση σε Ημερίδα

Αγαπητοί φίλοι.

Ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ» οργανώνει και για τη φετινή αθλητική χρονιά το 2ο STAR GYM CONTEST παράλληλα με το ήδη γνωστό STAR GYM FESTIVAL το οποίο έχει μια πετυχημένη πορεία ήδη τεσσάρων ετών.

poster 1

Η ημερομηνίες διεξαγωγής του 2ου STAR GYM FESTIVAL - CONTEST είναι :

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, (για το Φεστιβάλ)

και

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 (για το CONTEST)

Το διαγωνιστικό μέρος θα γίνει βάσει των κανονισμών της F.I.G. (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής) όπως αυτοί προσαρμόστηκαν για τα Ελληνικά δεδομένα με μορφή κώδικα.

H  συγγραφική ομάδα σύνταξης του Κώδικα Βαθμολογίας του STAR GYM CONTEST  11-12 IOYNIOY 2016   αποτελείται από τους παρακάτω διεθνώς αναγνωρισμένους κριτές.

Ντάλας Γιώργος 
Επίκουρος Καθηγητής 
ΕΚΠΑ -  ΣΕΦΑΑ / ΤΕΦΑΑ
Διεθνής κριτής Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλλου Φωτεινή
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
Πρόεδρος Κριτών  Ενόργανης Γυμναστικής Γυναικών της ΕΓΟ
Διεθνής Κριτής  Ενόργανης Γυμναστικής Γυναικών
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπούρα Σοφία
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
Διεθνής Κριτής Ρυθμικής Γυμναστικής,   Κατηγορίας 1
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλλος Βασίλης
Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής
Εθνικός  Κριτής Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών
Εθνικός Κριτής Τραμπολίνου
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόεδρος της επιτροπής αξιολογητών θα είναι και για φέτος η κ. ΤΣΟΠΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ PhD, Επίκουρη Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ – ΣΕΦΑΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την επιτροπή αξιολόγησης του STAR GYM CONTEST 2016 θα στελεχώσουν καταξιωμένοι επαγγελματίες και εξειδικευμένοι στον τομέα τους κριτές, οι οποίοι δεν θα έχουν σχέση εργασίας με τα διαγωνιζόμενα σωματεία.

Το STAR GYM FESTIVAL - CONTEST 2016 θα γίνει σε κλειστό Γυμναστήριο διαφορετικό από το προηγούμενο, πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας, πιο λειτουργικό για τους αθλητές και με πολύ εύκολη πρόσβαση που θα σας ανακοινωθεί στην πρώτη Ημερίδα.

Το πλάνο για το STAR GYM CONTEST 2016 έχει ως εξής:

19 Οκτωβρίου – 19 Νοεμβρίου
Δηλώσεις συμμετοχής στην 1η ενημερωτική ημερίδα μέσα από την ιστοσελίδα μας (Φόρμα Συμμετοχής)

Κυριακή  22 Νοεμβρίου 2015 11:00-14:00  
1η Ενημερωτική Ημερίδα - Παρουσίαση του κώδικα βαθμολογίας που θα ισχύσει για το 2ο STAR GYM CONTEST 2016 - Ανάλυση αποτελεσμάτων προηγούμενου CONTEST

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης στο λόφο Δηλαβέρη επί των οδών Χαλκιδικής και Λήθης με εύκολη πρόσβαση από την οδό Τατοΐου στο ύψος του Praktiker [Χάρτης]

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

με τον κ. Γιώργο Τασίκα 697 678 1732,   694 975 2824,
κ. Γιώργος Γκιργκέτσος 693 264 3070
και mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την Οργανωτική Επιτροπή του STAR GYM FESTIVAL - CONTESΤ

 


.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – FIG
http://www.fig-gymnastics.com/

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – UEG
http://www.ueg.org/

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
http://www.sportsnet.gr/

ΕΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
http://www.gymnastics.gr/

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ:

(+30) 6972 912 130 Μπακογιάννης Δημήτρης Ταμίας

(+30) 6932 643 070 Γιώργος Γκιργκέτσος

Fax: (+30) 210 2847 388

Email: info@kotinosmetamorfosis.gr

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Back to top