1η Ημερίδα STARGYM FESTIVAL CONTEST 2016

Ευχαριστούμε τον Δήμο Μεταμόρφωσης, τον Δήμαρχο κ. Μιλτιάδη Καρπέτα, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Ηλιόπουλο και την Πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Βασιλική Μπαλαρή για την συνεργασία σε άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση. Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Φυλής και ειδικά τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μαυροειδή Γιώργο, για την συνεργασία και το ενδιαφέρον που από την πρώτη στιγμή έδειξαν για το stargym festival and contest 2016. 
Ευχαριστούμε την focus web tv και τον κ. Άγγελο Παγώνα για την συνεργασία και την άψογη τηλεοπτική κάλυψη του contest το 2015, αλλά και για το 2016, όπως επίσης και τον κ. Στάθη Ντόκο για τις φωτογραφικές εμπειρίες που μας χαρίζει κάθε φορά.
Τέλος να ευχαριστήσουμε την δρ. κ. Τσοπάνη Δέσποινα, και όλη την επιτροπή αξιολόγησης, την δρ. κ. Ολυμπία Αγαλιανού, τον κ. Γιώργο Ντάλλα, την κ. Αθηνά Γουρνά, την κ. Σοφία Παπαντολέων, τον κ. Βασίλη Μέλλο, την κ. Σοφία Μπούρα, την κ. Φωτεινή Μέλλου και ειδικά τον κ. Παντελή Παπαγεωργίου που ήταν σήμερα μαζί μας και του ευχόμαστε να είναι πάντα δυνατός και μαζί μας και φυσικά κλείνοντας όλους τους προπονητές-προπονήτριες-παράγοντες σωματείων που ήταν μαζί μας ή δήλωσαν ότι θα είναι μαζί μας.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (1h-hmerida-2015.pdf)1h-hmerida-2015.pdf[ ]2048 kB

.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – FIG
http://www.fig-gymnastics.com/

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – UEG
http://www.ueg.org/

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
http://www.sportsnet.gr/

ΕΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
http://www.gymnastics.gr/

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ:

(+30) 6972 912 130 Μπακογιάννης Δημήτρης Ταμίας

(+30) 6932 643 070 Γιώργος Γκιργκέτσος

Fax: (+30) 210 2847 388

Email: info@kotinosmetamorfosis.gr

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Back to top