Κέλλης Ηρακλής

Κέλλης Ηρακλής

kellisΟ κ. Κέλλης Ηρακλής αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Cluj Napoca Romania, με ειδικότητα στο άθλημα της πετοσφαίρισης και βαθμό πτυχίου «Άριστα». Από το 1985 υπηρέτησε σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το 2000 αποσπάστηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, όπου διετέλεσε αρχικά Διευθυντής Τομέα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Μαθητών – Κοινού και στη συνέχεια Διευθυντής Συντονισμού Συντελεστών Τελετών Έναρξης και Λήξης.

Υπήρξε μέλος της Ομάδας Διαχείρισης και Παρακολούθησης, του Μνημονίου συνεργασίας της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 και του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων για θέματα εκπαίδευσης, μέλος της συγγραφικής ομάδας του εκπαιδευτικού υλικού του Προγράμματος Ολυμπιακής Παιδείας και μέλος της ομάδας δημιουργίας του απολογιστικού φακέλου των Ολυμπιακών Τελετών που παραδόθηκε στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ).

Την περίοδο 2005-2007 εργάστηκε στο Υπουργείο Παιδείας ως υπεύθυνος σχεδιασμού Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΚΠΣ και ήταν μέλος της Ομάδας Έργου Προγραμμάτων που προωθούν την Ισότητα στην Κοινωνία – ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα Παιδαγωγικά με βαθμό άριστα (10), στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και κατέχει Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό τίτλο (M.Sc. & PhD.) του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής», των Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συνεργάστηκε με έναν από τους πολυγραφότερους σύγχρονους Έλληνες λογοτέχνες, τον κ. Ευγένιο Τριβιζά και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Από το 2011 εργάζεται ως Σχολικός Σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής με έδρα τον Πειραιά όπου και δημιούργησε την Ομάδα Παραδοσιακών χορών Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής Πειραιά.


.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – FIG
http://www.fig-gymnastics.com/

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – UEG
http://www.ueg.org/

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
http://www.sportsnet.gr/

ΕΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
http://www.gymnastics.gr/

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ:

(+30) 6972 912 130 Μπακογιάννης Δημήτρης Ταμίας

(+30) 6932 643 070 Γιώργος Γκιργκέτσος

Fax: (+30) 210 2847 388

Email: info@kotinosmetamorfosis.gr

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Back to top