ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Συμφωνώ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

Ο «Φ.Ο.Μ. Κότινος» ιδρύθηκε το 2008, με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής και έγινε αμέσως μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας στηρίζοντας ενεργά την ανάπτυξη του αθλήματος «Γυμναστικής για Όλους» στον ελλαδικό χώρο, αλλά και προάγοντας υψηλό επίπεδο για τον Ελληνικό αθλητισμό στο εξωτερικό.

Επιπροσθέτως, από το 2014 συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του αθλήματος με την δημιουργία του «ASTROGYM FESTIVAL & CONTEST», της οποίας η διοργάνωση ανήκει πλέον στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Στην πάροδο των ετών ο «Φ.Ο.Μ. Κότινος» κατάφερε να δημιουργήσει τμήματα που καλύπτουν όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες, καλλιεργώντας το άθλημα της Γυμναστικής για Όλους με εξειδίκευση στα στοιχεία ακροβατικής, ενόργανης, χορού και ρυθμικής. Έτσι, έχουν διαμορφωθεί 9 διαφορετικές υπό-ομάδες που κάθε χρόνο φιλοξενούν περίπου 180 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 3 έως 30 ετών.

Στα 12 χρόνια λειτουργίας ο Όμιλος έχει λάβει μέρος σε πάνω από 80 Φεστιβάλ Γυμναστικής σε Ελλάδα και εξωτερικό, 10 Διαγωνιστικά Contest και special events, κατακτώντας Πανευρωπαϊκούς και Πανελλήνιους τίτλους.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – FIG
http://www.fig-gymnastics.com/

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – UEG
http://www.ueg.org/

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
http://www.sportsnet.gr/

ΕΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
http://www.gymnastics.gr/

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

+30 6997 516 713 Κυριάκος Καστάνης - Πρόεδρος

Ώρες Επικοινωνίας: 16:00 - 22:00

Email: kotinosfom@gmail.com

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Back to top