ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.

Εάν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης, συμφωνείτε με αυτό.

Συμφωνώ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

Τμήμα Ειδικής Ενδυνάμωσης

Ο κάθε αθλητής υπερτερεί ή υστερεί σε διαφορετικά σημεία και επίπεδα. Θέλοντας να καλύψουμε τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του κάθε μας αθλητή δημιουργήσαμε το Τμήμα Ειδικής Ενδυνάμωσης ώστε να βοηθήσουμε στο έπακρο να καλλιεργηθούν οι οποιεσδήποτε αδυναμίες, να αυξηθεί η αυτοπεποίθηση του παιδιού ή να εξελίξει τα ταλέντα του.

Πρόκειται για τμήμα που γίνεται μία φορά την εβδομάδα σε ξεχωριστή ώρα από εκείνες των προπονήσεων των τμημάτων μας, ώστε κανένα παιδί να μην στερηθεί την χαρά της συμμετοχής σε μία ομάδα αλλά αντίθετα να του προσφέρεται μία παράλληλη υποστήριξη και εξέλιξη.

Τμήμα Μυικής Ενδυνάμωσης για Γονείς

Το να είσαι γονιός, γίνεται πιο απλό και ευχάριστο αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Η σωματική δραστηριότητα αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και σας χαρίζει πολύ καλύτερη διάθεση.

Εκτός της ευεξίας και της αυτοπεποίθησης, η γυμναστική προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσετε το δύσκολο έργο του να είναι κανείς γονιός και αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για τα οφέλη της άσκησης στα μάτια των παιδιών.

Το συγκεκριμένο τμήμα δημιουργήθηκε μετά από αίτημα των ίδιων των γονέων του Συλλόγου μας που θέλουν να ξεκινήσουν ένα είδος άσκησης διαφορετικό από αυτό που προσφέρεται στις αλυσίδες γυμναστηρίων. Σε αυτές τις προπονήσεις λοιπόν προσφέρουμε κατά βάση ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, το απαραίτητο stretching και διατροφικές συμβουλές, προσαρμοσμένα πάντα στις ατομικές ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των ασκούμενων.

Όμως αναπόσπαστο κομμάτι της είναι ο πειραματισμός σε στοιχεία ενόργανης, χορού και ακροβατικής που δεν δίνατε να μην υπάρχουν σε προπονήσεις Κοτινό-γονιών!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – FIG
http://www.fig-gymnastics.com/

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – UEG
http://www.ueg.org/

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
http://www.sportsnet.gr/

ΕΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
http://www.gymnastics.gr/

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

+30 6997 516 713 Κυριάκος Καστάνης - Πρόεδρος

Ώρες Επικοινωνίας: 16:00 - 22:00

Email: kotinosfom@gmail.com

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Back to top